Over ons

Ontstoppingsdienst Nieuwegein

(085) 0030180

Over Rioolontstoppen Nieuwegein

Welkom bij Rioolontstoppen Nieuwegein, uw betrouwbare partner voor het ontstoppen van gootstenen en riolering in Nieuwegein en omgeving. Wij zijn een lokaal opererend bedrijf met jarenlange ervaring in het oplossen van verstoppingen en het onderhouden van rioleringssystemen.

Onze missie

Onze missie is om onze klanten een snelle, effectieve en duurzame oplossing te bieden voor al hun rioleringsproblemen. We streven ernaar om uitstekende klantenservice te bieden, en om met onze expertise en technieken elk probleem op te lossen.

Ons team

Ons team bestaat uit ervaren en gecertificeerde loodgieters die de kennis en vaardigheden hebben om elk type verstopping aan te pakken. We zijn trots op onze medewerkers en investeren voortdurend in hun ontwikkeling en opleiding om ervoor te zorgen dat ze op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en beste praktijken in de branche.

Onze waarden

Bij Rioolontstoppen Nieuwegein zijn we toegewijd aan de volgende kernwaarden:

 • Klanttevredenheid: We streven ernaar om elke klant tevreden te stellen door snel te reageren op hun behoeften, effectieve oplossingen te bieden en uitstekende klantenservice te leveren.
  • Kwaliteit en vakmanschap: We zorgen ervoor dat al onze diensten worden uitgevoerd met de hoogste kwaliteitsnormen, en we gebruiken de beste materialen en technieken om langdurige oplossingen te garanderen.
  • Integriteit en transparantie: We zijn eerlijk en open in onze communicatie met klanten en bieden duidelijke, transparante prijzen zonder verborgen kosten.
  • Milieubewustzijn: We zetten ons in om milieuvriendelijke methoden en materialen te gebruiken waar mogelijk en werken aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk.
  • Veiligheid en gezondheid: De veiligheid en gezondheid van zowel onze klanten als medewerkers staan bij ons voorop. We volgen strikte veiligheidsprotocollen en zorgen voor een veilige werkomgeving.

  Onze diensten

  Naast gootsteen ontstoppen, bieden we ook de volgende diensten aan:

  • Riolering ontstoppen en reinigen
   • Toilet ontstoppen
   • Douche- en badafvoer ontstoppen
   • Camera-inspectie van riolering en afvoeren
   • Riolering reparatie en vervanging
   • Preventief onderhoud en periodieke reiniging
   • Nooddiensten voor 24/7 hulp bij verstoppingen

   Onze betrokkenheid bij de gemeenschap

   Bij Rioolontstoppen Nieuwegein geloven we in het ondersteunen van de lokale gemeenschap en het leveren van een positieve bijdrage aan de regio. We werken samen met lokale leveranciers, ondersteunen lokale evenementen en organiseren regelmatig workshops over preventie en onderhoud van rioleringssystemen voor de inwoners van Nieuwegein.

   Neem contact met ons op

   Wilt u meer weten over Rioolontstoppen Nieuwegein en hoe we u kunnen helpen met uw rioleringsproblemen? Neem dan contact met ons op via telefoon op 085-0030180 of stuur ons een e-mail op info@rioolontstoppen-nieuwegein.nl. Ons team staat klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

Scroll naar boven