Offerte

Vraag een offerte aan

Hours

 24/7 bereikbaar

Neem contact op

info@rioolontstoppen-nieuwegein.nl

Bel snel

085-0030180

Onderwerp

5 + 10 =

F.A.Q.

Wat zijn de meest voorkomende oorzaken van een verstopte gootsteen?

De meest voorkomende oorzaken van een verstopte gootsteen zijn vet- en voedselresten, zeepresten, haren en kleine voorwerpen die per ongeluk in de afvoer terechtkomen.

Hoe kan ik zelf een verstopte gootsteen proberen te ontstoppen?

U kunt een ontstopper gebruiken om de verstopping los te maken, of probeer een mengsel van heet water, azijn en soda in de afvoer te gieten om de verstopping op te lossen. Als deze methoden niet werken, is het verstandig om een professional in te schakelen.

Hoe snel kunnen jullie ter plaatse zijn bij een verstopte gootsteen?

Bij Rioolontstoppen Nieuwegein streven we ernaar om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn. Afhankelijk van uw locatie en de drukte op dat moment, kunnen we meestal binnen enkele uren bij u zijn om uw gootsteen te ontstoppen.

Wat zijn de kosten voor het ontstoppen van een gootsteen?

De kosten voor het ontstoppen van een gootsteen kunnen variëren afhankelijk van de aard en omvang van de verstopping. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave op maat.

Is er garantie op de ontstoppingsdiensten van Rioolontstoppen Nieuwegein?

Ja, bij Rioolontstoppen Nieuwegein staan we achter de kwaliteit van ons werk. We bieden garantie op onze ontstoppingsdiensten. Mocht er binnen de garantieperiode opnieuw een verstopping optreden, dan zullen we kosteloos langskomen om het probleem op te lossen. Raadpleeg de algemene voorwaarden voor specifieke garantievoorwaarden en -periodes.

Maak een afspraak

(085) 0030180

Vraag een gratis offerte aan

Scroll naar boven