kosten riool ontstoppen

Bij Rioolontstoppen Nieuwegein hanteren wij heldere tarieven voor het ontstoppen van uw riolering, wc, keuken-, douche- of gootsteenafvoer en/of hemelwaterafvoer. Het starttarief bedraagt €150 inclusief BTW en het gebruik van machines voor het eerste uur. In 95% van de gevallen kunnen wij de verstopping binnen dit tarief verhelpen. Indien onze werkzaamheden langer duren dan een uur, wordt er €35 per kwartier inclusief BTW aan de kosten toegevoegd. Houd er rekening mee dat deze tarieven exclusief voorrijkosten, parkeerkosten, avond- of weekendtoeslagen zijn en uitsluitend gelden voor particulieren.

Voor het ontstoppen van een riool in de binnenstad van Nieuwegein, Amsterdam, Almere, Hilversum, Utrecht en overige plaatsen in Amsterdam rekenen wij een vast tarief van €200 exclusief voorrijkosten. Voor het ontstoppen van riolering buiten de binnenstad geldt een tarief van €150.

Voor het ontstoppen van wc, gootsteen en doucheputje hanteren wij een tarief van €150 per stuk.

Voor spoedklussen berekenen wij een toeslag van 100% extra, ongeacht de dag van de week. Wij begrijpen dat rioolverstoppingen zich op elk moment kunnen voordoen en willen onze klanten graag snel helpen. Hierdoor moeten we soms andere werkzaamheden uitstellen of annuleren om de spoedklus uit te voeren.

Betaling is mogelijk via een betaalverzoek, contant geld of pin. Wij streven naar transparantie en eerlijke tarieven voor onze diensten en zullen u altijd vooraf informeren over de kosten.

Scroll naar boven